“TRANQUILLITAS ET BON ALIMENTA SANAS GENTES FACIUNT”

ENTREPANS

 

 

FREDS

FORMATGE SEMI O CURAT
SAN SIMÓN AMB ANXOVES
MORTADELA ITALIANA
PERNIL YORK Ó GALL DINDI
SECALLONA
PERNIL “BODEGA”
ESPATLLA IBÈRICA
XORIÇO Ó LLONGANISSA IBÈRICS
LLOM EMBUTXAT
LLOM IBÈRIC D’AGLÀ
SOBRASSADA AMB MEL I ORENGA
ARENGADA AMB CEBA
ANXOVES DEL CANTÁBRIC
SARDINETES EN OLI D’ OLIVA
VENTRESCA DE TONYINA EN OLI
BULL BLANC Ó BISBE
TONYINA EN OLI
TONYINA ESCABETXADA
LACÓ
CECINA I.G.P. LLEÓ

CALENTS (nomès en horari de cuina)

TRUITA FRANCESA
TRUITA DE PATATES
TRUITA AL GUST
SOBRASSADA
CANSALADA
LLOM PLANXA
HAMBURGUESA (EN PA DE BARRA)
SALSITXES PAIS
XISTORRA
PINTXO
BOTIFARRA PLANXA
BIKINI
BACON
 

SUPL. FORMATGE Ó CEBA Ó PIQUILLOS Ó OLIVES

       

 

NOTA: PER RAONS DE CUINA DE 13 A 16 H. NO ES FARÁN TRUITES I BIKINIS

POR RAZONES DE COCINA DE 13 A 16 H. NO SE HARÁN TORTILLAS Y BIKINIS

SERVEI A TAULA-SERVICIO DE MESA 10% SUPL.

   

 

btt