“TRANQUILLITAS ET BON ALIMENTA SANAS GENTES FACIUNT”

ENTRANTS

 

LES AMANIDES (amb oli d’oliva verge extra)

LA VARIADA
LA CATALANA
LA DE L’HORT AMB FORMATGE DE CABRA
LA DEL CANONGE (canonges-arengada-orellanes-tomàquet sec-ceba cruixent-balsámic)
LA DE TOMÀQUET, FORM. CABRA, RUCOLA I ANXOVES
LA DE TOMÀQUET, PIPARRAS, SEITONS I TAPENADE

LES ESCALIVADES

ESCALIVADA CASOLANA
AMB ANXOVES DEL CANTÁBRIC
AMB BULL BLANC I BISBE
AMB PERNIL IBÈRIC D.O. DEH. EXTREMADURA
AMB VENTRESCA DE TONYINA EN OLI D’OLIVA

ENTRANTS FREDS

TOSTA D’ESCALIVADA AMB ANXOVES
MEDALLONS DE FORMATGE DE CABRA AMB MELMELADADE TOMÀQUET I PIPES
ESPÀRRECS “COJONUDOS” (5-7) AMB MAIONESA
ESPÀRRECS “COJONUDOS” (5/7) AMB PERNIL IBÈRIC
MELÓ O PINYA AMB PERNIL IBÈRIC
ESQUEIXADA DE BACALLÁ
ESGARRAT DE BACALLÁ AMB MOIXAMA I ANXOVES
MOIXAMA DE TONYINA AMB OLI I AMETLLES
SALMÓ NORUEG FUMAT AMB TORRADETES I MANTEGA
ARENGADA FUMADA AMB 2 CEBES (melmelada i cruixent)
ANXOVES DOBLE 00 “LOLÍN” (Castro-Urdiales) (4 fil.)
FOIE D’ÀNEC MICUIT (80 gr.) AMB MELMELADA DE FIGUES I TORRADETES
LLESCA DE PA TORRAT Ó TOMÀQUET Ó MANTEGA

FORMATGES-QUESOS

OVELLA CURAT
URGÈLIA
SAN SIMÓN VACA FUMAT
PATA MULO
LAPERAL
PARMIGGIANO-REGGIANO
MAHÓ
MAJORERO AMB PEBRE VERMELL

XARCUTERÍA

PERNIL IBÈRIC D.O. DEHESA DE EXTREMADURA
RELLOM IBÈRIC D’AGLÀ D.O. DEHESA EXTREMADURA
ASSORTIT D’IBÈRICS (xoriço-llonganissa-llom-pernil)
ASSORTIT D’EMBOTITS CATALANS
CECINA I.G.P. LLEÓ AMB PEBRE VERMELL
LLESCA DE PA TORRAT Ó TOMÀQUET Ó MANTEGA

ELS CARPACCIOS

DE BACALLÁ AMB OLIVADA D’ARBEQUINA
DE VEDELLA AMB RUCOLA I PARMESÁ

ENTRANTS CALENTS

OUS TRENCATS AMB IBÈRIC Ó BOTIFARRÓ
CASSOLETA DE GULES A LA BILBAINA
MAR I MUNTANYA GALLEG (pop, lacón i “cachelos”)
GRAELLADA DE BLADERS I XAMPIS AMB ROMESCO
ORELLA DE PORC A LA GALLEGA
CONSOMÉ AMB ROVELL D’OU Ó AL XERÈS

CROQUETES CASOLANES:

DE CARN D’OLLA (unitat)
DE POLLASTRE I PERNIL (unitat)
DE CABRALES, ESPINACS I PANSES (unitat)
DE RAP I GAMBES (unitat)
DE LACÓ AMB GRELOS (unitat)
DE FOIE I BOLETS (unitat)

 

 

 

btt