“TRANQUILLITAS ET BON ALIMENTA SANAS GENTES FACIUNT”

MENUS PER A GRUPS

POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES, PER TROBAR ALLÓ QUE NECESITEU.

A PARTIR DE 7 PERSONES.

– PERQUÈ UNA RESERVA DE GRUP SIGUI VÀLIDA S’HA DE FER UN DIPÒSIT DEL 25% DEL PRESSUPOST, A DESCOMPTAR DE LA FACTURA DEFINITIVA.
– LES BEGUDES ES FACTURARAN EN FUNCIÓ DEL CONSUM. ELS FACILITAREM LA NOSTRA CARTA DE VINS PERQUÈ ES PUGUIN ORIENTAR.
– FORA CONVENIENT, PER UNA BONA PREVISIÓ, QUE ENS COMUNIQUESSIN QUIN VI DESITGEN AMB 48 H. D’ANTELACIÓ.
– L’HORA DE SORTIDA DEL RESTAURANT SERÀ, COM A MÀXIM, LES 17:00 H. PER A LA CELEBRACIÓ D’UN DINAR
– EL CLIENT ASSUMEIX EN SI LES BAIXES DELS COMENSALS NO PRESENTATS, SEMPRE QUE NO LES HAGIN COMUNICAT AMB 48 H. D’ANTELACIÓ A LA DATA DE LA RESERVA.
– TOT I QUE EL LOCAL ESTIGUI RESERVAT PER A VOSTÈS, EN COMPLIMENT DE LA LLEI VIGENT, ES RECORDA LA PROHIBICIÓ DE FUMAR EN ESPAIS TANCATS.
– EN MENÚS PER A GRUPS, VIDUCA BAR-RESTAURANT EMET UNA FACTURA FINAL ÚNICA I DEMANA UN PAGAMENT ÚNIC D’AQUEST PRESSUPOST.
– LA COMPOSICIÓ DEL MENÚ ÉS ORIENTATIVA. SI DESITGEN CANVIAR O AFEGIR ALGUNA COSA ESTEM A LA SEVA DISPOSICIÓ

“De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, se l’informa que les dades personals que vostè faciliti per aquesta mateixa via seran incloses en un fitxer el titular i responsable és RESTAURANT VIDUCA, Elisi, 13 i té per finalitat gestionar la relació comercial o d’altre tipus que vostè manté amb nosaltres i mantenir-lo informat sobre les activitats i serveis de l’organització.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts en l’esmentada Llei posant-se en contacte amb RESTAURANT VIDUCA en l’adreça dalt indicada “.

btt